Overslaan naar inhoud
📄 Coaches en Vlooteigenaars - NL

Coaches en Vlooteigenaars - NL

💡

This article is also available in other languages:

📄 Coaches and Fleet Owners

Contents

Toecan Coach Dashboard

For coaches, a web dashboard is available to keep track of your fleet. After your account was created by a Toecan administrator, it is possible to login to the dashboard.

Voor coaches en vlooteigenaars is het Toecan Coach dashboard beschikbaar als webapplicatie. Nadat jouw account werd aangemaakt door een toecan administrator, is het mogelijk om in te loggen.

Toecan Coach Dashboard

Eerste Login

Alvorens ingelogd kan worden in het dashboard is het noodzakelijk om een wachtwoord in te stellen volgens volgende stappen.

1. Surf naar het Toecan Coach Dashboard
  2. Selecteer "Forgot Password"

Voer uw mailadres in en druk op de knop "send request"

Indien het mailadres gekend is, ontvangt u een mail met daarin een link.

⚠️

Het kan enkele minute duren voor u de mail ontvangt.

gebruik de link "Wachtwoord resetten" om naar de pagina te navigeren waar een wachtwoord ingesteld kan worden.

Kies een wachtwoord een bevestig met de knop "send request"

Na het voltooien van deze procedure is het mogelijk om in te loggen op het Toecan Coach Dashboard.